Fires Tallers

Fira Modernista de Terrassa 2024. Taller infantil "A teixir! (amb materials reciclats)"

dia 11 de maig.

Activitat no permanent

Activitat gratuïta per a nens i nenes majors de 5 anys i acompanyats. Places limitades a l'aforament de l'espai.

La Fira Modernista de Terrassa se celebrarà el 10, 11 i 12 de maig, amb el fil temàtic de la indústria tèxtil. Un any més reviurem la ciutat de principis del segle XX, una època d’esplendor en què Terrassa era coneguda arreu com la capital de la indústria tèxtil. Una ciutat d’efervescència industrial i cultural, la Terrassa dels obrers i dels burgesos, que ens va deixar un important patrimoni modernista i que va forjar el caràcter de la ciutat actual.

El Museu Tèxtil estarà present en una parada pròpia situada al Raval de Montserrat, davant de l’Ajuntament. En aquest espai del Museu al carrer, els nens i nenes que ho vulguin podran participar en un taller per aprendre a teixir amb telers manuals individuals i reutilitzant teixits. Per això demanem, si és possible, que cada menor porti una samarreta vella per reciclar i convertir en trapillo.

La participació en el taller és oberta, els infants podran seure a teixir lliurement. Més informació a auladidactica@cdmt.cat o al telèfon 93 731 52 02.

Horari: de 17:30 a 19:30 hores.
Durada: 2 hores.
Preu: Gratuït
Accesibilitat: SI
Lloc:
Centre de Documentació i Museu Tèxtil
Tel.: 937315202
Correu electrónic: auladidactica@cdmt.cat