XATIC Xarxa de turisme industrial de Catalunya
Marca Catalunya
 
La Central és un testimoni viu de l’arquitectura industrial de principis del segle XX. De línies senzilles, espais amples i diàfans, manté l’essència del seva la funcionalitat,
Antic Molí d'Oli construït pel Ramon Mauri Arnalot que data del 1905, presidit per l'escultura de Josep Llimona.
La Sitgetana Craft Beer neix com a brew pub l’abril de 2014. Situada al centre urbà de Sitges, la capacitat de producció inicial se situa en 120 Hl, la totalitat dels quals són servits als propis tiradors de l’establiment.
Cal Pons, construïda entre 1875 i 1900, és una colònia que destaca per la monumentalitat dels seus edificis més simbòlics
El Rec Comtal i la Mina de Montcada, juntament amb la Casa de les Aigües, són el testimoni del llegat industrial que ha deixat l’aprofitament de les aigües dels rius Ripoll i Besòs a Montcada i Reixac.
Sastres Paperers és una empresa de creació recent (2014) encara que amb 35 anys d'experiència en la fabricació artesanal de paper.
Vine a visitar el nostre l'obrador de cervesa artesana i gaudeix del tast acompanyat de pa amb tomàquet i embotit.
Per visitar el Molí us heu de desplaçar a Torrebesses (el Segrià). El Molí és als afores del poble, a la partida de la Vinya del Senyor.
Durant anys, l’espai turístic que avui podeu visitar, esdevingué una de les mines de sal potàssica més importants del món, Mina Nieves de Cardona (1929-1990). Avui, el vell recinte miner és el Parc Cultural de la Muntanya de Sal.

Blog

Celebra el Dia Internacional dels Museus i la Nit dels Museus!

17/05/2019

El proper dissabte 18 de maig en motiu del Dia Internacional dels Museus podreu trobar visites i activitats molt diverses.
Veure

Arriba la Fira Modernista a Terrassa!

07/05/2019

El 10, 11 i 12 de maig arranca la XVII Fira Modernista. Concursos, exposicions, activitats i moltes sorpreses més!
Veure
Blog
- Banner - Xatic