Activitats Virtuals Tallers

CREACTIVA’T AL MUSEU EN LÍNIA. Treballant una trena màgica farem un braçalet amb pell reciclada

Activitat no permanent

La flexibilitat i la resistència són característiques conegudes del cuir. Només amb una mica de dedicació aprendrem a trenar aquest material per aconseguir un bonic braçalet.

La dissenyadora Mar Ribaudí, que té el seu taller al barri de Rec d’Igualada, ens ensenyarà a fer trenes de fins a 11 tires de cuir amb la pell reciclada de les adoberies d’Igualada.

El vídeo estarà disponible a partir de diumenge 30 d’octubre

Una part del material, necessari per dur a terme l’activitat, és gratuït i es pot passar a buscar pel Museu, a partir de diumenge 30 d’octubre, en horari:

  • De dimarts a divendres de 10 a 14 h
  • Dijous i divendres de 16 a 18.30 h (tardes de juliol i agost tancat)
  • Dissabte i diumenge i festius d’11 a 14 h

Volem agrair la generositat del Leather Cluster Barcelona, del que també en forma part el Museu, per a la cessió de les pells.

Aquí teniu el patró perquè pugueu fer els diferents braçalets:

Patró braçalet trena màgica

Durant el 2022 el “Creactiva’t al Museu en línia” oferirà dissenys en pell, per ser treballats a casa, adreçats a un públic jove o adult. Obrim una nova etapa, després que El Creactiva’t dels darrers dos anys havia estat dedicat a creacions per a infants i famílies.

Organitzen: Ajuntament d’Igualada – Museu de la Pell.

https://museupelligualada.cat/creactivat-al-museu-en-linia-treballant-una-trena-magica-farem-un-bracalet-amb-pell-reciclada/

Horari: 11 h - 14 h
Durada: 2 h
Preu: Gratuït