Establiments adherits

Manà Manà Hostel

Tossa de Mar

MANÀ MANÀ HOSTEL és un alberg de joventut, petit i acollidor, i de caràcter familiar, pensat perquè els nostres hostes es relacionin entre ells, per conèixer noves persones, compartir i divertir-se, i sobretot perquè gaudiu de la història, paisatges, platges i tants racons singulars que ofereix Tossa de Mar.   Us esperem!

Avantatges Club Xatic

 5% Descompte per als adults.
40% Descompte per als nens de 3 a 17 anys (excepte juliol i agost)
Gratuït menors de 3 anys (excepte juliol i agost)

Com arribar-hi

Des del Nord: Per l' autopista AP7 fins la sortida 7, i la C65 fins Llagostera. Accedir a la C253a. A la rotonda, accedir a la G681 fins TOSSA DE MAR. (Està indicat, no té pèrdua).

Des de Barcelona: Per l' autopista C-32, fins al final, que és Blanes, al sortir a la rotonda està indicada la carretera N-II per Blanes, Lloret de Mar y finalment Tossa de Mar.  Entrar a TOSSA DE MAR i continuar sempre recte, passar l’estació d'autobusos, l’Oficina de Turisme i la Policia, fins que obliguen a girar a un costat o un altre, gireu a l’esquerra i seguir indicadors d’Església quan arribeu a la plaça de l'església ens trobareu al carrer petitó de la dreta, Sant Telm, 9

Check-in: 14 a 20h / Check-out: 11:00am Si arribeu més tard de les 20h, no hi ha cap problema, però s'ha d'avisar per telf. o email previament per mantenir oberta la recepció. 

Consultar el web

Compartir