Visites guiades

Vil·la romana de l’Espelt: 75 anys al descobert. Visita guiada i gratuïta

Activitat no permanent

El Museu tanca els actes en commemoració del 75è aniversari de la descoberta de la vil·la romana de l’Espelt (Òdena) amb una visita guiada i gratuïta, el pròxim diumenge 14 de gener a les 12 h, a l’exposició que mostra els materials més rellevants trobats durant les excavacions arqueològiques a les vil·les romanes de la Conca d’Òdena.

A través de 49 peces del fons del Museu de la Pell d’Igualada i Comarcal de l’Anoia, l’exposició us convida a fer un passeig pel món romà a la Conca d’Òdena i la seva distribució territorial. A través de 4 vil·les romanes: Espelt (Òdena), Pla de la Torra (Santa Margarida de Montbui), Vilar del Met (Vilanova del Camí) i Can Roca de la Pedrissa (Igualada) coneixerem el nostre territori fa uns 2000 anys.

Completarà la visita un recorregut per l’exposició CAPUT AUT NAVIS. A cara o creu, mostra itinerant de l’Oficina de Patrimoni Cultural de la Diputació de Barcelona. A través de 72 peces del fons del Museu de Granollers, l’exposició convida a fer un passeig pel món del joc en temps antics.

Al final de la visita els assistents podran provar de jugar a alguns dels jocs més representatius del món antic com el molí de nou, l’alquerc o les tabes.

Les dues exposicions es podran visitar de forma gratuïta fins el diumenge 28 de gener de 2024.

Horari: 12:00 - 13:30 h
Durada: 1:30 h
Idioma: català
Preu: Gratuït