Tèxtil

Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica de Catalunya - MNACTEC

Terrassa

El Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica de Catalunya (MNACTEC) proposa un interessant recorregut pel patrimoni industrial, científic i tècnic, a través d’una col·lecció excepcional d'objectes i uns espais expositius interactius.

La seu del MNACTEC està situada a Terrassa, en un dels edificis fabrils més emblemàtics del modernisme català: el Vapor Aymerich, Amat i Jover, una antiga fàbrica tèxtil dissenyada per l'arquitecte Lluís Muncunill i inaugurada el 1908.

L'exposició “La fàbrica tèxtil” mostra el procés productiu de la llana a través dels espais de l'antiga fàbrica i la maquinària tèxtil. La visita inclou les antigues carboneres, les calderes, la xemeneia, la sala de la màquina de vapor i tota la maquinària industrial relacionada amb la fabricació de teixits.

Al Museu s’hi exposa una col·lecció de vehicles antics, així com exposicions dedicades a diversos temes científics i tecnològics com la història dels ordinadors, les fonts d’energia, l’aplicació de la química o el cos humà.

Avantatges Club Xatic

Promoció 2x1 en l’entrada.

Com arribar-hi

El MNACTEC està situat a la Rambla d'Egara, 270, a Terrassa. S'hi pot arribar en cotxe i amb transport públic (FGC, Renfe i bus Exprés.cat). Consulteu les diverses vies per accedir-hi al web del museu.

Consulteu els horaris al web del museu.

Entrada general: 6 €
Entrada reduïda: 4 €
Gratuït: menors de 16 anys, persones en situació d’atur i altres col·lectius.

Compartir