Energia

Espai Patrimonial La Central

Talarn

L’electrificació de Catalunya té les seves arrels en la construcció de les centrals hidroelèctriques del Pallars Jussà a principis del segle XX. El 2016, i coincidint amb el centenari de la Central Hidroelèctrica de Talarn, es va obrir l’espai patrimonial La Central per tal de posar en valor i apropar al públic aquest vast patrimoni industrial.

Les visites guiades, que s’ofereixen en horari regular, acompanyen al visitant en la passejada i la interpretació de l’exposició permanent "El Pallars Il·lumina Catalunya", alhora que permeten observar la sala de turbines des d’una habitació habilitada amb aquesta finalitat. L’espai ofereix altres activitats, tals com les visites concertades per a grups, visites i activitats per a escolars o bé les activitats en família que tenen la voluntat d’apropar l’espai a petits i grans a partir del joc.

No us perdeu aquest vídeo.

Avantatges Club Xatic

Tarifa reduïda en la visita guiada

Com arribar-hi

Agafar el desviament de la carretera C-1412-b entre els km 58 i 59, just al Pont del Riu sobre la Noguera Pallaresa. Cal travessar el canal i continuar en paral·lel al seu traçat uns 500 m.

Consultar els nostres horaris aquí: www.tremp.cat/lacentral

Entrada normal: 4 €
Entrada reduïda: 3 €
Entrada gratuïta: Nens de 0 a 6 anys
Activitat en família: 6 €

* Informació sobre les característiques de cada tarifa a la web: www.tremp.cat/lacentral

Camí del Sector Industrial s/n
25630 Talarn
Compartir