Tastos Visites guiades

Visita combinada al Cava Centre i a Caves Vilarnau

de dimarts a diumenge

Activitat permanent

Vine a viure, sentir i experimentar el món del cava amb els cinc sentits! Amb la visita combinada al Cava Centre gaudiràs d'una proposta audiovisual, participativa i lúdica que t'endinsarà en un viatge per la història, l'essència, els enigmes i els secrets del cava.

I a continuació, a les caves Vilarnau, situades a pocs quilòmetres de Sant Sadurní, envoltada de vinyes, coneixeràs de primera mà les varietats de raïm que cultiven i tota la complexitat que comporta el tipus d'agricultura integrada aplicada. L'arquitectura i el disseny del celler, de llargues línies rectes que penetren a la vinya, conviden a l'abstracció i al gaudiment de la natura i del cava. L'interior ha estat en gran part dissenyat pel reconegut artista Antoni Miró i que ha creat un ambient càlid i acollidor.

La visita combinada inclou:

  • Visita al Cava Centre amb audiovisuals de gran format, escenografies interactives, espai de la Festa de la Fil·loxera i degustació de cava.
  • Visita a les caves Vilarnau, amb explicació del procés d'elaboració del cava, des de la vinya fins a la creació de les bombolles, i tast comentat de tres caves (un cava gran reserva, un reserva brut nature i un reserva rosat).
Horari: Amb reserva prèvia, de dimarts a divendres, de 9.15h a 14.30h i de 16h a 18h. Dissabtes, de 10h a 14h i de 16h a 18h. Diumenges i festius, de 10h a 14h.
Durada: 2,5 hores
Idioma: Català, castellà i anglès
Preu: 17,00 €
Accesibilitat: Accés adaptat per a col·lectius amb diversitat funcional.
Lloc:
Cava Centre
Tel.: 938 913 188
Correu electrónic: cavacentre@santsadurni.cat