Setmana del Turisme Industrial

Visites guiades

Mirades des de les alçades

Cada quart dissabte de mes

Et proposem una ruta turística que et permetrà descubrir la ciutat i el seu patrimoni des d’altres perspectives fora de les habituals.

La visita començarà amb la pujada al segon pis de la Masia Freixa, des d’on es destaca la singular coberta de trencadís de vidre i la panoràmica del parc de Sant Jordi.  A continuació ens traslladarem a un altre dels edificis emblemàtics del patrimoni industrial de la ciutat, l’antic Vapor Aymerich, Amat i Jover, per observar l’autèntic “mar de maons” que descriuen les voltes de la teulada.

Seguidament, i per finalitzar la ruta, pujarem a la Torre del Palau, l’únic vestigi del castell palau de Terrassa i avui dia símbol de la ciutat... un privilegi a l’abast de pocs!  L’accés a la part alta es fa a través d’una escala de cargol que permet arribar a les diferents plantes internes i al terrat de merlets, la pujada no resulta gens feixuga!  Un cop dalt, les vistes són espectaculars i la sensació de tenir la ciutat als peus a vista d’ocell i de flotar en l’aire, amb calma i silenci, és única. 

Es recomana portar calçat adequat.

Data: Cada quart dissabte de mes

Horari: 10:30h. 

Punt de trobada: Masia Freixa (Parc de Sant Jordi, Pl. Freixa i Argemí, 11)

Calendari subjecte a modificacions d´acord a situacions sobrevingudes.

Durada aproximada: 2h

Idioma:  Català o castellà

Preu:   6€ Adults
            4,20€ Majors 65, famílies nombroses, titulars Carnet Jove i Club XATIC
            3€ De 6 a 16 anys, aturats i persones amb discapacitat (acreditades)
            Gratuït Menors de 6 anys, titulars Carnet Super3 (fins a 14 anys)

Places limitades.  Cal fer reserva prèvia.  Serveis inclosos:  visita guiada amb pujada al segon pis de la Masia Freixa, a la terrassa del mNACTEC i a la torre del Palau.

Accessibilitat:  No (les persones amb problemes de mobilitat reduïda no podran accedir ni al segon pis de la Masia Freixa ni a la torre del Palau)

Informació i reserves:  Oficina de Turisme – Telf. 937 397 019
turisme@terrassa.cat  -  www.visitaterrassa.cat