Exposicions Tastos Visites guiades

Escapada gastronòmica

Permanent (dimarts a diumenge amb reserva prèvia)

Activitat permanent

Al Cava Centre endinsa't en la història d'aquest gran vi a través d'un recorregut immersiu, participatiu i lúdic pel món del cava.

Continua la teva escapada visitant l'Espai Xocolata Simón Coll. Gaudeix de l'apassionant món de la xocolata amb una experiència vivencial que et donarà a conèixer la cultura, la història i el procés d'elaboració de les xocolates Simón Coll. 

Assaboreix la cuina tradicional catalana amb essència de cava a l'Hotel Restaurant Fonda Neus. Al 1929, la besàvia Neus i la seva filla Teresa es van posar davant dels fogons i van començar a cuinar els seus plats casolans pels carreters i hostes que s'allotjaven a la seva fonda. El menú Fil·loxera, un menú estacional, reuneix els records i la nostalgia d'aquella època amb una cuina tradicional amb productes de temporada.  El menú especial Fil·loxera que inclou: un entrant, un segon plat, les postres, aigua i pa (no inclou cavavi ni cafès).

 

Horari: De dimarts a diumenge amb reserva prèvia
Durada: Cava Centre - 1 h Espai Xocolata Simón Coll - 1 h
Preu: 35€
Tel.: +34 93 891 31 88
Correu electrónic: cavacentre@santsadurni.cat