Escapada gastronòmica
Permanent (dimarts a diumenge amb reserva prèvia)
Al Cava Centre endinsa't en la història d'aquest gran vi a través d'un recorregut immersiu, participatiu i lúdic pel món del cava.
Continua la teva escapada visitant l'Espai Xocolata Simón Coll. Gaudeix de l'apassionant món de la xocolata amb una experiència vivencial que et donarà a conèixer la cultura, la història i el procés d'elaboració de les xocolates Simón Coll.
Assaboreix la cuina tradicional catalana amb essència de cava a l'Hotel Restaurant Fonda Neus. Al 1929, la besàvia Neus i la seva filla Teresa es van posar davant dels fogons i van començar a cuinar els seus plats casolans pels carreters i hostes que s'allotjaven a la seva fonda. El menú Fil·loxera, un menú estacional, reuneix els records i la nostalgia d'aquella època amb una cuina tradicional amb productes de temporada. El menú especial Fil·loxera que inclou: un entrant, un segon plat, les postres, aigua i pa (no inclou cava, vi ni cafès).