Jornades, cursos, reunions

Dia d'intercanvi de roba primavera/estiu: "El Swap"

dies 1 i 2 de juny de 2024

Activitat no permanent

Activitat gratuïta per adults, amb inscripció prèvia. Places limitades.

La 9a Setmana de la Natura 2024 tindrà lloc entre el 22 de maig i el 5 de juny. Durant aquests dies, diferents associacions, fundacions, ajuntaments, escoles o empreses organitzen en total més de 500 activitats sense ànim de lucre per a la conservació de la natura arreu de Catalunya. La iniciativa parteix de la Xarxa per a la Conservació de la Natura (XCN).

En aquest marc de treball per la conservació de la natura, el Museu Tèxtil inclou El Swap primavera/estiu, un projecte de l’Associació de Moda Sostenible de Barcelona creada el 2013 sense ànim de lucre, que lluita per canviar el món de la moda cap a un model més ètic, sostenible i lliure. Està organitzat conjuntament amb un dels seus socis, El Club de la Moda Positiva, i el Museu Tèxtil.

Sota el lema “Intercanvia roba, renova el teu estil i cuida el nostre planeta” et convidem a participar d’aquesta jornada matinal divertida i fresca de moda amb consciència social i actuant en favor del medi ambient. El dissabte 1 de juny serà el dia per portar la roba al Museu, farem el cribratge i entregarem els swaps per intercanviar durant el matí del diumenge 2 de juny.

Si estàs interessat/da en formar part d’aquest acte, llegeix aquí com funciona l’esdeveniment i si et queden dubtes pots consultar les preguntes freqüents.

Per a més comentaris, podeu contactar amb: auladidactica@cdmt.cat / 937 315 202 o bé directament amb les organitzadores a: projectes@modasosteniblebcn.org.

Horari: de 10:30 a 13:30 hores.
Durada: 3 hores.
Preu: Gratuït
Accesibilitat: SI
Lloc:
Centre de Documentació i Museu Tèxtil
Tel.: 937315202
Correu electrónic: auladidactica@cdmt.cat