Descobriu la Muntanya de Sant Sebastià i els seus espais patrimonials

Sant Sebastià, l’espai més visitat del municipi de Palafrugell, compta amb un jaciment ibèric rehabilitat i visitable lliurement de forma accessible. També compta amb una torre de guaita, una ermita i un far.

Compartir
9/7/2021

 Els equipaments culturals de la Muntanya de Sant Sebastià reprenen l’activitat amb les mesures adequades a les necessitats actuals després d’un llarg període de tancament pel motiu de la pandèmia.





Sant Sebastià és l’espai més visitat del municipi de Palafrugell, compta amb un jaciment ibèric rehabilitat i visitable lliurement de forma accessible. També compta amb una torre de guaita, una ermita i un far.



El primer espai obert és la Torre de Guaita, on es pot veure l’exposició Entre el cel i la terra de Lola Barranco. La seva obra s’ajusta perfectament als objectius de les exposicions programades a la Torre que són una reflexió sobre el paisatge, mostrat en un espai privilegiat d’observació com és la Torre, el terrat de la qual és el punt més alt de la muntanya de Sant Sebastià i des d’on es pot tenir una experiència visual de 360º .



També s’ha obert l’Espai Far, el doble recinte davant el Mirador de Joaquim Turró i el far. Aquest espai d’exposició planteja els múltiples motius que es poden tenir per pujar a la Muntanya de Sant Sebastià, a banda de donar el servei d’informació turística del territori.



Per accedir a tots els espais es pot recórrer la Ruta dels Miradors, un camí al voltant de la muntanya que permet gaudir de la diversitat de les vistes que ofereix aquest espai privilegiat i que interpreta els diversos espais patrimonials. La Ruta dels Miradors es pot seguir mitjançant QR o amb l’aplicació “Ruta dels Miradors” que es pot trobar dins l’app “Palafrugell al mòbil”. A les vuit parades del recorregut es pot descobrir que aquest espai al llarg de la història, ha estat un indret per protegir-se, per vigilar, per pregar, per celebrar, per advertir, per guiar, per contemplar, per passejar, per gaudir,...



Els espais de la Muntanya es podran visitar fins al 30 de setembre.



Per més informació podeu trucar al 972 30 78 25 o escriure a info@museudelsuro.cat