XATIC Xarxa de turisme industrial de Catalunya
Marca Catalunya

Xocolates CREO s’incorpora al programa d’Indústria Viva!

Xocolata, passió i tradició.

20/06/2019 | General

Xocolata, passió i tradició. El senyor Josep Maria Benet Matheu es va introduir al món dels xocolaters l'any 1941. Fou en aquell moment quan va començar a adquirir maquinària i eines per a poder produir xocolata a la pedra. A C.R.E.O. pensen que seguir la tradició és molt important, per això segueixen fabricant la xocolata amb les mateixes màquines i formules que utilitzava l'avi Benet en els seus inicis. A més, disposen d’ una gran col·lecció d'embolcalls, eines i objectes del món de la xocolata a les Terres de l'Ebre i, especialment de C.R.E.O., Chocolates Benet i Chocolates SyB.

Si sou uns enamorats de la xocolata i voleu viure en primera persona la història que amaguen les parets de C.R.E.O, el procés de fabricació de la xocolata a la pedra i descobrir el món del cacau no us ho penseu dues vegades i veniu a veure'ns!

La visita guiada inclou l'explicació del món de la xocolata per un mestre xocolater, una tauleta de xocolata i tres degustacions.

 

Per a grups nombrosos es poden posar en contacte per mail: expo@xococreo.com o per Telèfon: 977 50 19 95 per fer les reserves.