XATIC Xarxa de turisme industrial de Catalunya
Marca Catalunya

Vols viure una experiència diferent combinant vi i calçots?

29/01/2018 | General

El dia 24 de febrer teniu l’oportunitat de visitar la bodega Adernats – Vinícola de Nulles a la nova sortida del Club XATIC!

La sortida rep el nom de L’Origen de la Calçotada, ja que a banda de descobrir el procés d’elaboració dels vins de Nulles, també podreu gaudir d’una magnífica calçotada.

La sortida començarà amb una ruta per les vinyes, on es realitzarà una explicació sobre la viticultura d’Adernats. Seguidament, es visitarà un mas rural on es conrea de manera ecològica el calçot.

Tornant al celler, es farà una visita guiada a l’interior de la Catedral del Vi, que acabarà amb el tast de vins.

Per acabar, tots els assistents podreu gaudir d’una completa calçotada amb productes de km.0!

La durada aproximada de l’activitat és de cinc hores, amb inici a les 11:00h del matí.

Tot això, per un preu especial de 45€ si voleu quedar-vos a la calçotada, o bé 15€ si només voleu gaudir de la visita i el tast de vins.

Si voleu apuntar-vos a la visita a la bodega i al tast de vins, feu clic aquí.

Si voleu apuntar-vos a la visita a la bodega, tast de vins i calçotada, feu clic aquí.

 

Descobriu una bodega construïda gràcies a l’esforç i l’impuls d’un poble.

L’any 1900, després de la greu crisi de la fil·loxera que va sacsejar Catalunya, els habitants de Nulles van unir recursos i coneixement per crear el sindicat de Sant Isidre i la bodega del poble el 1917: la Catedral del Vi de Nulles.

La bodega va acabar l’any 2017 amb diversos reconeixements. Va obtenir una medalla d’or i quatre de plata als primers 50 Great Cavas i dos vins i un cava van ser qualificats amb més de 90 punts a la Guia de Vins de Catalunya.

Si us heu quedat amb ganes de saber més sobre Adernats – Vinícola de Nulles i tastar els seus vins i caves, tot gaudint d’una calçotada, no us perdeu aquesta experiència!