XATIC Xarxa de turisme industrial de Catalunya
Marca Catalunya

Visita Sant Joan de Vilatorrada a cegues!

24/3/2021 | General

 Aquesta Setmana Santa us proposem una activitat diferent!

Si us vau quedar amb les  ganes de l’experiència del Bus a cegues d’aquest any passat, ara teniu una nova oportunitat de viure una activitat semblant: visitar Sant Joan de Vilatorrada a cegues.

La visita a cegues és una activitat de turisme industrial que ha preparat l’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada, la XATIC i un dels nostres col·laboradors, perquè aquesta Setmana Santa tothom pugui descobrir i viure una experiència de Turisme Industrial al municipi de Sant Joan de Vilatorrada.

Una jornada farcida d’activitats lúdiques al aire lliure per a tota la família que, seguint l’esperit del bus a cegues, seran totalment sorpresa i s'aniran desvetllant un cop arribats al municipi. Els participants no podreu saber quin recorregut fareu, només l’hora i el lloc de sortida.

 

Lloc: Sant Joan de Vilatorrada (El punt de trobada s'indicarà prèviament)

Dia: Divendres 2 d’abril

Hora: 9h i 11h

 

No et quedis sense plaça!

 

Per més informació i inscripcions: info@xatic.cat.

Data límit d’inscripcions 1 d’abril a les 12h

 

Experiència Turisme Industrial:

 • Guia acompanyant per a cada grup.
 • Visita guiada i activitats secretes a la destinació.
 • Opció de menú gastronòmic a abonar "in situ" (el preu s’informarà amb antelació)
 • Opció de menú infantil en les mateixes condicions que l'anterior.
 • Opció de comprar un pic-nic per menjar en un espai obert i gaudir de la natura.
 • Opció d'espai per a pic-nic (si preferiu emportar-vos el menjar).
 • La gestió de reserva té un cost de 4€ per participant que s’abonaran amb antelació
 • Les places s'assignaran per rigorós ordre d'inscripció.
 • La plaça s’entén confirmada en el moment d'efectuar el pagament.
 • Els menors d'edat hauran d'anar acompanyats.
 • Es seguiran escrupolosament les normes de seguretat i higiene en tot moment. L’ús de la mascareta és obligatori i els grups per a cada activitat seran de màxim 6 persones i del mateix grup bombolla (en el moment de la inscripció s’explicaran en detall aquestes condicions). En cas que les autoritats sanitàries indiquin altres mesures de seguretat s’informarà els inscrits. 

Voleu saber més de Sant Joan de Vilatorrada?:

Sant Joan de Vilatorrada és un municipi del Pla de Bages amb un patrimoni industrial que va marcar el Sant Joan de Vilatorrada que avui coneixem i que es reviu cada any amb la fira Embarrats. L’empremta de la història del municipi  la trobem en el Santuari de Joncadella d’origen mil·lenari i lloc de devoció bagenca, patrona del Pla de Bages. En el patrimoni romànic de l'església de Sant Martí de Torruella i l'església del Mas Sant Joan. En una terra rural de masos (Mas Vilatorrada, Llobet, de les Torres, etc.) i pedra seca  amb la petjada del treball a la terra: tines,  barraques i les feixes a tot el terme i l’aigua del Cardener com element clau en el procés d’industrialització. El municipi ofereix una bona gastronomia amb les típiques tapes de Sant Joan i també restaurants de cuina casolana, un comerç local estructurat i de proximitat i una terra acollidora.