XATIC Xarxa de turisme industrial de Catalunya
Marca Catalunya

Visita amb sabor al Museu Trias

De dilluns a divendres de 9h a 13h i de 15h a 19 hores tens l’oportunitat de fer un tomb per el Museu de les reconegudes Galetes Trias

14/03/2019 | General

L’empresa Trias va ser fundada el 1908 per Joaquim Trias que va començar a comercialitzar les seves galetes en capses de llaunes. El 1979 es va inaugurar la nova fàbrica i anys després, s'inaugura el nou Museu Trias de les Galetes en un espai de la mateixa fàbrica.

 El treball en el món de les galetes de la família Trias ha generat un pòsit d’objectes i documents. Tot aquest patrimoni és la base del Museu, estructurat en un interessant recorregut on hi trobareu una aproximació al passat fariner i confiter de Santa Coloma de Farners.

La visita, que es pot fer de forma lliure o guiada i en diversos idiomes (català, castellà, anglès, francès i rus) presenta diversos espais com, entre d’altres, els besavis flequers, el despatx de Joaquim Trias, el món de les Teules, o l’exposició de llaunes. A més, també compta amb un audiovisual d'acurada producció. L'experiència finalitza amb una degustació de les famoses Galetes Trias.

En acabat, si ho desitgeu, podreu adquirir els productes de l'àmplia gama de la marca en la botiga del Museu.  Una forma ben dolça d'emportar-se l'experiència fins a casa vostre!

 

La duració és d’1 hora. Podeu consultar més informació sobre reserves a:

http://www.triasbiscuits.com/