XATIC Xarxa de turisme industrial de Catalunya
Marca Catalunya

Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant és el nou municipi de la XATIC!

Amb el Centre d’Interpretació de l’Oli, la Xarxa de Turisme Industrial de Catalunya ja suma 26 municipis i 36 equipaments

10/06/2015 | General

Hem signat un conveni amb l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant mitjançant el qual el Centre d’Interpretació de l’Oli ha entrat a formar part de la XATIC. Amb aquest nou equipament arribem a 36 equipaments industrials arreu de Catalunya.

El Centre d’Interpretació de l’Oli se situa a l’antic molí d’oli de la Cooperativa Agrícola que fou construït l’any 1930 i que ha estat redissenyat per poder explicar com era el procés de fabricació de l’oli. Elídia López, regidora de Turisme de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, comenta que “la XATIC ens ajuda a promocionar tant el municipi com el molí d’oli a través de les seves xarxes socials i la difusió de les visites guiades que fem”.

“Volem potenciar el Centre d’Interpretació de l’Oli de Vandellós i l’Hospitalet de l’Infant”, assegura Teresa Casals, vicepresidenta de la XATIC. I afegeix que “cal donar a conèixer el procés d’elaboració de l’oli que es feia en aquest molí, perquè ara s’ha industrialitzat molt”.