XATIC Xarxa de turisme industrial de Catalunya
Marca Catalunya

Una setmana completa: Fira dels Embarrats i Fira Ferroviària

25/10/2017 | General

El mes d'octubre és un mes replet d'activitats a la XATIC! Prova d'això és que aquesta setmana teniu dues cites a dos municipis diferents.

Per una banda, els pròxims dies 28 i 29 d'octubre se celebra la Fira dels Embarrats a Sant Joan de Vilatorrada

Aquesta tradicional fira té com a objectiu retre homenatge al món tèxtil i pagès del segle XX. Durant aquests dos dies podreu gaudir de concerts, visites guiades, espectacles de gegants, accions teatralitzades, parades i mercats d'època. 

Podeu consultar tota la programació fent clic aquí

A més, si busqueu l'estand de la XATIC, us podreu endur un premi! Les deu primeres persones que vinguin el dissabte i les deu primeres que vinguin també diumenge preguntant pel Museu Agbar de les Aigües, s'enduran una entrada doble per poder-lo visitar! Només haureu de contestar la següent pregunta: "Què es troba sota el Museu?"

Per altra banda, aquest mateix cap de setmana, 28 i 29 d'octubre, també se celebra a Mataró la Fira Ferroviària

Mataró té una història marcada per la indústria ferroviària, ja que, gràcies a la figura de Miquel Biada, es va inaugurar el primer ferrocarril de la Península

Així doncs, durant aquests dos dies, els assistents podran gaudir de diversos espais d'exposició, materials de col·leccionisme, exposicions de maquetes, conferències i un tren llançadora des del centre de Mataró fins a la localització de la Fira, el TecnoCampus. 

Per a tots aquells que formeu part del Club XATIC, l'entrada a la Fira Ferroviària serà totalment gratuïta

Si voleu consultar el programa complet de la Fira Ferroviària, feu clic aquí

 

Us esperem doncs aquests dies a Sant Joan de Vilatorrada i a Mataró perquè pugueu viure de primera mà part de la història industrial d'aquests dos municipis!