XATIC Xarxa de turisme industrial de Catalunya
Marca Catalunya

UNA ESCAPADA MODERNISTA DE CINE

22/05/2019 | General

El passat dissabte 11 de maig més de 20 amics del Club XATIC van poder gaudir d'unes visites de cine!

Aprofitant el marc de la Fira Modernista de Terrassa, que tenia com a fil conductor el Cinema, el Club XATIC va preparar una escapada molt especial amb dos visites exclusives i un temptador dinar.

El gran dia va començar amb una visita al Parc Audiovisual de Catalunya i a l' Hospital del Tòrax de Terrassa que van oferir un fascinant viatge per la Historia, el cine i la llegenda negra.

El Parc Audiovisual de Catalunya és un dels centres de producció audiovisuals referents d’Europa. Durant el recorregut, a més de conèixer de primera ma alguns dels platós i decorats d'importants pel·lícules i espots publicitaris, els participants també van descobrir anècdotes curioses dels rodatges. La visita guiada va continuar per l'antic recinte de l'Hospital del Tòrax, ple de racons que amaguen inquietants històries, i  molta part de la nostra història més recent.

A continuació, els amics del Club XATIC es van traslladar la Sala Muncunill de Terrassa on realitzaren una visita guiada a l' exposició "Modernisme: el naixement del cinema" organitzada per la Fundació Aula de Cine Col·lecció Josep M. Queraltó. De la ma del seu president, el Sr. Jordi S. Bonet, els visitants van conèixer i experimentar històrics ginys i objectes decisius en el naixement del setè art, autèntiques joies que formen part d'una de les col·leccions privades de cinema i audiovisual més importants d’Europa.

I com tota bona escapada,     la sortida va concloure amb un complet dinar

en el restaurant La Terrassa del Museu on tots van gaudir d'un Menú modernista creat especialment per l'ocasió.

 

No te pierdas este fascinante viaje a través de la historia, el cine y la leyenda negra.