XATIC Xarxa de turisme industrial de Catalunya
Marca Catalunya

Un any més, la XATIC estarà present al FITUR 2019!

23/01/2019 | General

Avui comença la Fira Internacional del Turisme (FITUR) a IFEMA (Madrid) i el vicepresident de la XATIC, juntament amb els representants de la direcció tècnica hi estan presents!

La Fira Internacional del Turisme, del dia 23 al 27 de gener, segueix sent el gran esdeveniment internacional de turisme pretén oferir una plataforma que contribueixi a generar oportunitats de negoci, intercanvi de coneixement, i, en definitiva, impulsar l’activitat del sector turístic.

Aprofitant l’estada a FITUR, es duran a terme un seguit de reunions de caire institucional amb ajuntaments i consells comarcals de Catalunya. A més, es preveuen reunions a nivell tècnic amb agències de viatges, internacionals i espanyoles, amb l’objectiu de donar major visibilitat al patrimoni de Catalunya i les opcions de turisme industrials.

El passat 2018, FITUR va tancar la darrera edició amb les seves millors dades, batent el rècord de participació amb 10.190 empreses expositores de 165 països i regions i 250.980 visitants. A més, la presència de més de 7.700 periodistes també evidencia l’expectació que genera aquest esdeveniment.