XATIC Xarxa de turisme industrial de Catalunya
Marca Catalunya

TurismeIndustrial.cat, la nova marca de la XATIC

26/09/2017 | General

Coincidint amb el Dia Internacional del Turisme, que enguany se centra en el turisme sostenible, la Xarxa del Turisme Industrial de Catalunya (XATIC) presenta TurismeIndustrial.cat, el portal amb la major oferta de turisme industrial a Catalunya. TurismeIndustrial.cat ens ajuda a descobrir, comprendre i viure espais recuperats i del patrimoni industrial del territori català. 

TurismeIndustrial.cat també llança la secció Experiències, un espai que us permetrà gestionar les reserves de manera més còmoda i ràpida. En aquest espai s'hi podran trobar, a més, les propostes que la Cooperativa Fent País ha creat per la XATIC. Totes les propostes de Fent País tenen dos elements en comú: el compromís social de totes les empreses que formen part de les experiències i l'interès per descobrir el territori propi d'una manera autèntica i respectuosa. De fet, totes les empreses i entitats que participen a "Fent País" signen un certificat de compromís amb un triple vector: l'econòmic (afavorint l'economia de proximitat i duent a terme pràctiques responsables de gestió econòmica), l'ambiental (evitant impacte paisatgístic i incentivant la conservació de l'entorn) i el social (condicions laborals dignes, reforç del teixit associatiu i respecte a l'ús del català). 

Les primeres Experiències de Fent País a TurismeIndustrial.cat són a Palafrugell, Bellmunt del Priorat, Torrelavit, Tàrrega i Castellar de N'Hug. 

Us animem a viure aquestes noves experiències i gaudir del patrimoni industrial de Catalunya, explorant l'interior d'una muntanya, visitant una colònia tèxtil o descobrint el procés d'elaboració del cava!