XATIC Xarxa de turisme industrial de Catalunya
Marca Catalunya

Sant Sadurní d'Anoia, un viatge ple de tradició i cultura a l'entorn del cava

Coneix el Centre d'Interpretació del Cava!

Juliol 2014 | General

Sant Sadurní d'Anoia és coneguda com la Capital del Cava per les més de vuitanta empreses elaboradores que hi ha a la vila, i la visita a les caves és un dels seus grans atractius. Descobreix totes les experiències que la cultura del cava i Sant Sadurní t’ofereixen, començant pel Centre d'Interpretació del Cava. Coneix de forma interactiva els secrets del cava, la història de les seves vinyes, l'esforç i persistència dels seus protagonistes, i el seu esperit de celebració, que fan de Sant Sadurní d'Anoia una terra única. 

 
Continua la visita amb l'engrescadora oferta de caves visitables. Els cavistes t’obriran les portes del seu món subterrani i et guiaran per una ruta lluminosa, dins l'ombra, i per un silenci que transmet una saviesa ancestral.
 
Combina el tast de caves amb l'apassionant món de la xocolata a l'Espai Xocolata Simón Coll, una fàbrica de xocolata que pren vida per ensenyar-te de forma clara i entenedora el procés de fabricació tradicional de la xocolata.
 
I, per acabar, fes un passeig pel centre de la vila, pel carrer Raval, amb la seva antiga torre de defensa en un extrem, i la plaça de l´Església, amb el seu campanar gòtic, descobriràs diversos edificis representants de l´eclecticisme i del modernisme i de la llarga tradició vitivinícola del poble.
 
 
Oficina de Turisme · C. Hospital 23, 08770 Sant Sadurní d’Anoia · T. 93 891 31 88 · C/e: turisme@santsadurni.cat