XATIC Xarxa de turisme industrial de Catalunya
Marca Catalunya

Què podem fer al CIC Fassina?

El Centre d'Interpretació del Cava organitza moltes activitats, les coneixeu?

21/07/2016 | General

 El Centre d’Interpretació del Cava (CIC Fassina) de Sant Sadurní d’Anoia  ofereix un munt d’activitats complementàries amb la seva visita. La XATIC hem volgut fer-ne un recull perquè pugueu remenar i triar les que més us agradin!

 • CIC Fassina i Caves Codorniu: La visita combinada inclou el Centre d'Interpretació del Cava, on podràs conèixer de forma interactiva els secrets del cava i l'esperit de celebració que han convertit Sant Sadurní d'Anoia en la capital del cava, i les Caves Codorníu, amb benvinguda, audiovisual en 3D sobre el cicle biològic de la vinya i la història de Codorníu, passejada modernista en tren elèctric, entrada al Celler Grani a la primera cava, i degustació de 2 caves de gamma alta.
 • CIC Fassina i Caves Vilarnau: La visita combinada inclou el Centre d'Interpretació del Cava, on podràs conèixer de forma interactiva els secrets del cava i l'esperit de celebració que han convertit Sant Sadurní d'Anoia en la capital del cava, i la visita a les Caves Vilarnau, on gaudiràs del procés d'elaboració del cava, des de la vinya fins a la creació de les bombolles, i un tast comentat de tres caves.
 • CIC Fassina i Espai Xocolata Simon Coll: La visita combinada inclou el Centre d'Interpretació del Cava, on podràs conèixer de forma interactiva els secrets del cava i l'esperit de celebració que han convertit Sant Sadurní d'Anoia en la capital del cava, i a l'Espai Xocolata Simón Coll et sorprendran amb un audiovisual explicatiu sobre l'origen del cacau i el procés d'elaboració de la xocolata, experimentaràs amb pinyes i faves de cacau i tastaràs, no un, sinó diferents tipus de xocolata!
 • CIC Fassina i ATM Cava Experience: La visita combina les caves Agustí Torelló Mata, amb tast comentat de cava i degustació gastronòmica amb vinagre de cava i la visita al Centre d'Interpretació del cava on podreu fer un viatge als inicis de la indústria del cava a l'antiga Fassina de Can Guineu.
 • CIC Fassina i Caves Freixenet: La visita combinada inclou el Centre d'Interpretació del Cava, on descobrireu els inicis de la indústria del cava a l'antiga destil·leria de la Fassina de Can Guineu, podreu també conèixer la història d'aquest gran vi, els seus protagonistes i el seu esperit de celebració, que han fet del cava i de Sant Sadurní d'Anoia un producte i una terra únics.
 • CIC Fassina i Cal Blay Vinticinc: La visita combinada inclou la visita al Centre d'Interpretació del Cava, on et divertiràs interactuant amb taules tàctils que et permetran conèixer la història de Sant Sadurní, els seus protagonistes i la superació de la plaga de la Fil·loxera.
 • CIC Fassina i Caves Pere Ventura: La visita combinada inclou el Centre d'Interpretació del Cava, on et divertiràs interactuant amb taules tàctils que et permetran conèixer la història de Sant Sadurní, i les caves Pere Ventura no et deixen indiferent. Dissenyades amb elegància i un toc de modernitat, t'acullen en una atmosfera de sentits, íntima i exclusiva, que es viu de manera permanent.
 • CIC Fassina i Cal Feru: La visita combinada inclou el Centre d'Interpretació del Cava, on et divertiràs interactuant amb taules tàctils que et permetran conèixer la història de Sant Sadurní, i endinsa't en la cultura del cava i tasta'l a La Tasting Room de Cal Feru.
 • CIC Fassina i Caves Montesquius: La visita combinada inclou el Centre d'Interpretació del Cava, on podràs conèixer de forma interactiva els secrets del cava i l'esperit de celebració que han convertit Sant Sadurní d'Anoia en la capital del cava, i les Caves Montesquius, on faràs un recorregut per les caves centenàries, la zona de producció i gaudiràs d'un tast a cegues de 2 caves maridats amb 2 formatges.
 • CIC Fassina i Celler Vell Cava: La visita combinada inclou el Centre d'Interpretació del Cava, on podràs conèixer de forma interactiva els secrets del cava i l'esperit de celebració que han convertit Sant Sadurní d'Anoia en la capital del cava, i el Celler Vell Cava, on t'explicaran el procés d'elaboració del cava a la planta de Tiratge, veuràs la maqueta Cavatren H0 en ple moviment i t'oferiran un tast d'un dels seus caves a la Sala de Tast.
 • CIC Fassina i Caves Canals & Munné: La visita combinada inclou el Centre d'Interpretació del Cava, on podràs conèixer de forma interactiva els secrets del cava i l'esperit de celebració que han convertit Sant Sadurní d'Anoia en la capital del cava, i a les Caves Canals i Munné degustaràs el cava ADN CANALS Brut Nature-Reserva i dinaràs a les caves velles, situades al ben mig cor del poble, on gaudireu d'un dinar típic català acompanyat dels millors caves i vins de Canals i Munné.