XATIC Xarxa de turisme industrial de Catalunya
Marca Catalunya

Quantes activitats fa l'Ecomuseu-Farinera!

Descobriu, de la mà de la XATIC, tots els tallers i les exposicions que organitza el museu de Castelló d'Empúries

24/07/2015 | General

 L'Ecomuseu-Farinera de Castelló d'Empúries organitza moltes activitats i exposicions a les seves instal·lacions durant tot l'any. A més a més, moltes d'aquestes estan adreçades a un públic familiar i infantil. Aquest estiu, com molts dels equipaments de la xarxa, no podia ser d'una altra manera, així que des de la XATIC us volem presentar el que us espera si el visiteu els propers dos mesos!

Per una banda tenim els tallers, tots dos organitzats el mes de setembre, just abans de tornar a l'escola. I què millor que tornar a classe amb una bossa per l'esmorzar nova de trinca i feta per nosaltres? El 5 de setembre el museu de Castelló d'Empúries ha organitzat un taller de costura per fer en família! I per seguir amb els preparatius abans de la rentrée, el 12 de setembre fa un taller de pà i espècies medievals, aquesta vegada pels adults.

I si preferiu veure exposicions, l'Ecomuseu-Farinera ofereix "Passat industrial", un recull de fotografies fetes per Frank Gòmez, fins al setembre. I a partir del 7 d'agost, hi haurà una mostra de l'obra escultòrica i pictòrica d'Ares i Constanseu sota el nom "L'art és vida".