XATIC Xarxa de turisme industrial de Catalunya
Marca Catalunya

Ni t’imagines tot el que trobaràs darrere del teu carnet del Club XATIC!

28/05/2019 | General

La descoberta del nostre patrimoni industrial va gairebé sempre lligada a la sorpresa, al coneixement i a experiències inesperades, noves i enriquidores.

Si visites TurismeIndustrial.cat, el portal online on es recullen totes les propostes de visites i experiències de la XATIC (Xarxa de Turisme Industrial de Catalunya) trobaràs un espai web pensat per fer que les teves escapades (i les de la teva família) siguin molt més que passejar i contemplar paisatges o pobles bonics.

 

I, si a més ets membre del Club XATIC, podràs gaudir tu, i la teva família,d’una bona llista d’avantatges i ofertes exclusives en tot tipus de propostes culturals, turístiques i d’oci. Descomptes especials en entrades a museus i centres d’interpretació i en visites guiades i activitats i tallers. Ofertes i promocions exclusives en hotels, càmpings i cases rurals. O Descomptes especials en serveis de restauració i comerç.

El Club XATIC posa al teu abast una oferta que no t'acabaràs mai i que, a més, s'enriqueix regularment, amb propostes adreçades en exclusiva als seus socis i que són anunciades en el seu News que tots els membres reben puntualment cada mes.

 

Entra a la web turismeindustrial.cat i aprofita tot el que el Club XATIC t'ofereix. Perquè el seu carnet no costa diners, però té al darrere tot el valor del nostre Patrimoni.