XATIC Xarxa de turisme industrial de Catalunya
Marca Catalunya

L’Espai Temàtic d'Eines per a la Construcció premia els guanyadors del concurs de Tangram i Mosaics

28/06/2017 | General

L’Espai Temàtic d’Eines de la Construcció ha reforçat aquest any el seu vessant més pràctic organitzant l’11a edició del Concurs de Tangram i la 13a edició del Concurs de Construcció de Mosaics.

La primera activitat, dirigida als alumnes de 3r d’ESO, s’ha basat en realitzar el màxim nombre possible de figures en un temps determinat. Mentre que la segona activitat, dirigida als alumnes de 1r d’ESO, ha mesurat les habilitats dels estudiants en l’ús de les eines mitjançant la tècnica del ‘Trencadís’.

Les escoles guanyadores han estat l’Institut Narcís Monturiol de Barcelona en la categoria Tangram i l’Escola Escaladei de Cerdanyola del Vallès en la categoria Mosaics. Ambdós centres han rebut un kit d’eines RUBI per a les seves aules taller.

L’Espai Temàtic d’Eines de la Construcció, situat a les instal·lacions de Germans Boada, S.A. a Santa Oliva ha rebut des de la seva inauguració més de 45.500  visites, tant d’estudiants com de diversos professionals i associacions.

L’espai històric-cultural on s’integra el museu d’eines de la construcció i el showroom on es mostra de manera didàctica i interactiva l’evolució i l’ús de les eines actuals són alguns dels seus punts més destacats.