XATIC Xarxa de turisme industrial de Catalunya
Marca Catalunya

L’Espai EmpordàNA’T, un nou espai a l’Ecomuseu-Farinera de Castelló d’Empúries

14/01/2015 | General

El passat desembre el Conseller de Cultura, Ferran Mascarell, va inaugurar aquest nou espai permanent del museu. L’espai fusiona il·lustracions, fotos i pintura en una única panoràmica contínua de més de  70 metres.
 
Tot i la base fotogràfica, l’exposició no pretén ser una representació estricta de la realitat: nord i sud, hivern i estiu, alba i capvespre es barregen en pocs centímetres. Una imatge impossible, un collage que pretén només recollir, de forma sintètica, una gran part de la riquesa natural i cultural de l’Empordà.
 
L’Empordà és un territori extraordinari pel que fa al patrimoni natural, en ells s’hi concentren quatre espais naturals catalogats que presenten un gran interès per al seva biodiversitat i la seva geologia. Un indret natural únic, on l’empremta de l’home també ha deixat un patrimoni cultural extraordinari.
 
L’Espai EmpordàNA’T et proposa un tast dels quatre grans espais protegits de l’Empordà, una passejada per deixar-te seduïr pel seu patrimoni natural, cultural i intangible, i descobrir com gaudir-ne.