XATIC Xarxa de turisme industrial de Catalunya
Marca Catalunya

La XATIC us convida a viure una experiència completa al Btravel !

Del 22 al 24 de març, la XATIC tornarà a comptar amb un espai propi al B-Travel, el Saló especialitzat en turisme d'experiències viatgeres de diverses destinacions nacionals i internacionals.

11/03/2019 | General

 Del 22 al 24 de març, la XATIC tornarà a comptar amb un espai propi al B-Travel, el Saló especialitzat en turisme d'experiències viatgeres de diverses destinacions nacionals i internacionals. I on es presenten grans ofertes i promocions perquè pugueu reservar les vostres vacances.

A l'estand de la XATIC podreu conèixer de primera mà una oferta inacabable d' experiències per descobrir amb tota la família una Catalunya diferent. Si veniu a visitar-nos, us esperem amb tallers, tasts de vins, presentacions de productes, sortejos d'entrades per a diversos equipaments i altres divertides i interessants activitats.

 

I, a més, també podreu participar en el sorteig de 2 packs de Fent País:

“Al pot petit hi ha la bona confitura”: Més de 100 propostes de visites arreu de Catalunya de formatgeries, granges, cellers, obradors artesans… Fins a una selecció de rutes culturals, entrades a circuits termals, tallers i molt més!

Perquè no us perdeu res, la XATIC convida a les 100 primeres persones a una entrada gratuïta! Només heu d'entrar a la web del Saló www.b-travel.com.

Quan al comprar l'entrada us demanin un codi promocional, introduïu el següent: 9CACC873 i llestos!