XATIC Xarxa de turisme industrial de Catalunya
Marca Catalunya

La XATIC parla de turisme sostenible al B-Travel

07/04/2017 | General

En el marc del B-Travel, que es celebra al recinte de Montjuïc de la Fira de Barcelona, del 21 al 23 d’abril, la Xarxa de Turisme Industrial de Catalunya organitza una taula rodona amb diferents especialistes del sector turístic-industrial, que aportaran la seva visió en relació a l’actualitat turística, des d’una vessant sostenible.

El divendres 21 d’abril de 10.30h a 12h, a la sala de premsa del Palau de Montjuïc 8, es durà a terme la conferència inaugural a càrrec de Rosa Serra, Coordinadora de l'Àrea de Desenvolupament Econòmic Local de la Diputació de Barcelona. Posteriorment tindrà lloc la taula rodona amb la participació de Bea Nubiola, com a representant de l’Agència Catalana de Turisme; José Luis Coleto, director general de la Fàbrica de Ciment de Montcada Lafarge-Holcim; Pep Espadader, director del Museu del Suro de Palafrugell i la pròpia Rosa Serra. Aquest col·loqui serà moderat pel Director de la Revista Descobrir, el periodista Joan Morales.

És el primer any que el B-Travel incorpora l’àrea temàtica del B-Industrial, on la XATIC aprofitarà per mostrar els atractius turístics de Catalunya, basats en l’antic patrimoni industrial, a més de les visites més sorprenents que ens ofereixen les empreses que formen part de la xarxa.