XATIC Xarxa de turisme industrial de Catalunya
Marca Catalunya

La XATIC guardonada als premis Alimara 2019

Els Premis Alimara CETT Barcelona han guardonat a la Xatic en la categoria d'innovació en comunicació per l’acció del Bus a Cegues, una de les activitats estrella de les tres últimes edicions la Setmana del Turisme Industrial.

22/03/2019 | General

Els Premis Alimara CETT Barcelona, organitzats per el Campus Internacional CETT amb la col·laboració del Saló del Turisme B-Travel, pretenen guardonar les campanyes, accions i estratègies que, dins de la promoció global de les organitzacions, tinguin com a eixos principals la innovació en la comunicació, la comercialització, la sostenibilitat i la responsabilitat, i els productes i serveis en l’àmbit turístic, hoteler i gastronòmic.

Enguany es compleixen 35 anys dels Premis, uns premis que s’han convertit en un referent en l’escenari del turisme, tant nacional com internacional.

En la categoria d’innovació en comunicació, la Xatic ha obtingut un premi per l’acció del Bus a Cegues, una de les activitats estrella de les tres últimes edicions  la Setmana del Turisme Industrial, ja que va generar activitat econòmica i cultural en el territori català.


El bus a cegues constava d’un recorregut sorpresa on els participants només sabien el punt de sortida i arribada i les hores, però durant tot un dia van poder descobrir el patrimoni industrial que amagaven les parades del bus. L’objectiu principal va ser promoure el turisme industrial com a opció alternativa i complementària de les visites del públic familiar, cultural, d’incentius o d’estudis.

Es van dur a terme nou rutes que van sortir de Barcelona, Terrassa, Tarragona, Lleida i Balaguer. La participació va superar les 300 persones! Tot un èxit de l’equip de la Xatic!