XATIC Xarxa de turisme industrial de Catalunya
Marca Catalunya

La XATIC creix amb el Museu de la Moto

28/01/2015 | General

La Fundació Museu de la Moto Mario Soler, amb seu a Bassella i a Barcelona, s’ha incorporat a l’oferta de turisme industrial de la XATIC.

 
El Museu de la Moto de Bassella exposa 200 peces de totes les marques i estils que permeten contemplar l’evolució de la motocicleta i els diferents rols que aquesta ha desenvolupat al nostre país, amb prototips i unitats úniques al món. A més, en un espai destacat es pot trobar una reproducció exacta del taller on Mario Soler va reconstruir la major part de les motos de la col·lecció, traslladat peça a peça.
 
El Museu de la Moto de Barcelona, ubicat en el que va ser oratori d’Antoni Gaudí, explica la història de la indústria motociclista catalana. També hi podem trobar diverses exposicions temporals, com la actual dedicada a la marca Bultaco.
 
Sense cap dubte es tracta de dos espais molt singulars on descobrir les motocicletes que Mario Soler va recopilar i restaurar des de finals de la guerra civil, i que ens expliquen la història de Catalunya sobre dues rodes.
 
 
 
Podeu trobar més informació a la seva pàgina web.