XATIC Xarxa de turisme industrial de Catalunya
Marca Catalunya

La Sitgetana CraftBeer obté medalla d’or per la cervesa Llucifer

En l’esdeveniment del Barcelona Beer Festival i concretament en el concurs del BBFChallenge 2019, se li ha atorgat la medalla d’or a la cervesa Llucifer Red Rye IPA de la Sitgetana Craft Beer.

18/03/2019 | General

El Barcelona Beer Festival és el festival de la cervesa artesana més important de tota Espanya. El festival promou el concurs anomenat Barcelona Beer Challenge, un concurs d’abast internacional que ha contribuït, juntament amb altres iniciatives, a situar la cervesa de qualitat a un nou graó de reconeixement i visibilitat. El BBC s’inspira en diferents concursos i esdeveniments cervesers a nivell mundial per realitzar la seva aportació a la labor de difusió de la qualitat de la cervesa al nostre país. 

Els premis reconeixen, certifiquen i difonen la qualitat de cerveses que compleixen amb estàndards elevats. Aquests premis i reconeixements són atorgats per un jurat amb formació i titulació específica, de manera que les decisions d’aquest gaudeixin del reconeixement nacional i internacional corresponent. Enguany, la Sitgetana ha obtingut la medalla d’or per la cervesa Llucifer Red Rye IPA.

La Sitgetana neix amb una missió: oferir una alternativa real a la gran homogeneïtzació de sabors i aromes que ofereixen les cerveses comercials de producció industrial. I a fer-ho segons dicta la tradició cervesera defensada per l’associació de consumidors britànica CAMRA, com a “REAL ALE”; produint cervesa amb ingredients naturals i mètodes d’elaboració tradicionals, incloent-hi la maduració i segona fermentació.

Però per a La Sitgetana, la paraula REAL cobra un significat més profund. Doncs som amants de la vida real, abraçant-la i acceptant-la tal com és, amb les seves imperfeccions. I la cervesa, com no podia ser d’una altra manera és la cervesa de la gent real. Amb receptes que s’han anat modificant segons el gust dels consumidors.

Amb tot això, us convidem a fer un tomb per l’activitat de La Sitgetana Brewery on coneixeràs l’origen de la cervesa, els dies que passen des de que es fa el most fins que la cervesa es pot beure i els ingredients bàsics que la conformen. Una visita on fareu una immersió en la cultura cervesa, els processos d’elaboració i finalment, podràs fer un tast de cervesa fresca, directa de fàbrica. Disponible de dilluns a divendres a les 17 hores i els dissabtes i diumenges a les 12 hores.

Podreu obtenir més informació al respecte entrant al següent enllaç: https://lasitgetana.cat/