XATIC Xarxa de turisme industrial de Catalunya
Marca Catalunya

La col·lecció de la Casa Museu de la Mel

Tota una experiència pel curiós món de les abelles!

21/07/2016 | General

Al poble d’Alcover hi ha una família que es dedica a l’apicultura. Conscients de l’interès que suscita aquest món, la Casa Museu de la Mel ofereix la possibilitat de visitar-ne les seves instal·lacions i una de les col·leccions privades més importants de Catalunya.

Els visitants es podran introduir en el curiós món de les abelles, veure els diferents estris que antigament s’utilitzaven per a la recol·lecció i aprendre el procés d’extracció de la mel. A més, dins d’aquest espai es podrà comprar mel de diferents classes -com la de romaní, mil flors, bosc, bruc, etc- i altres productes relacionats amb la mel i les abelles.

Arnes i estris apícoles, abelles en directe, degustació de productes i gaudir de les instal·lacions... Una visita diferent per apropar-vos al món de les abelles i la mel. Tota una experiència inoblidable!

La Casa Museu de la Mel d’Alcover vol aconseguir divulgar la cultura i la tradició del món de la mel i les abelles perquè tots i cadascun de nosaltres coneguem aquest món tan meravellós.

Per a fer la visita (concertada) demaneu més informació al telèfon 675 12 58 20 o a jmll.apis@gmail.com