XATIC Xarxa de turisme industrial de Catalunya
Marca Catalunya

Ja som un més al programa Indústria Viva: Cerveses Popaire!

01/12/2017 | General

Sovint es diu que els entrebancs a la vida, si s’afronten amb positivisme, poden acabar convertint-se en oportunitats. Això, juntament amb altres circumstàncies, va ser l’inici de Cerveses Popaire.

Quan va començar l’any 2008, feia quatre anys que en Kristian havia hagut de deixar el seu ofici, la pesca de pop, a causa d’una lesió d’esquena. Aquest món va ser el que posteriorment va donar nom a les cerveses.

Aquell any va anar a veure l’Elisenda, la seva parella, a Bèlgica. Allà va ser on van endinsar-se al món de les cerveses, comprovant la multitud de tipologies que existeixen i com, de fet, era possible fabricar-ne a casa.

Aquesta troballa els va inspirar a començar a elaborar cervesa a casa seva. Al principi es tractava més d’un esdeveniment per gaudir de l’estona amb els amics, però cada vegada el seu voltant apreciava més les seves creacions.

L’any 2010 van comercialitzar la seva pròpia cervesa i des de l’any 2012 disposen ja del seu propi obrador. Com bé diuen ells mateixos, el seu objectiu és elaborar una cervesa diferent, amb caràcter, feta a partir de productes naturals i amb mètodes tradicionals.

Cerveses Popaire és la nova incorporació al programa Indústria Viva, el qual té l’objectiu de descobrir el teixit productiu de Catalunya, obrint les portes al públic d’empreses, centres de recerca i innovació tecnològica.

Així doncs, us animem que us submergiu al món de les cerveses de la mà de Cerveses Popaire! Ofereixen la possibilitat de realitzar visites en grup de 2 a 14 persones, en les quals s'explica tot el procés d'elaboració de la cervesa i, a més, tindreu l'oportunitat de degustar quatre de les seves creacions!