XATIC Xarxa de turisme industrial de Catalunya
Marca Catalunya

Ja formem part de la Marca Arts i Cultura de l’Agència Catalana de Turisme!

31/03/2017 | General

 La XATIC s’ha adherit al programa de Treball de Promoció del Turisme Cultural a Catalunya de l’Agència Catalana de Turisme (ACT), a través de la Marca Arts i Cultura. Un acord que ens donarà molts avantatges per a tots el actuals i futurs membres de la xarxa.

 

L’Agència Catalana de Turisme neix amb l’objectiu de promoure Catalunya com a destinació turística de referència, basada en la seva qualitat i rendibilitat social i econòmica. És l’organisme del Govern de la Generalitat de Catalunya que s’encarrega de dur a terme les polítiques de promoció turística. Ho fa a través de les 12 oficines de promoció turística d’arreu del món i de portals digitals com catalunya.com i Catalunya Experience.

 

A la marca d’Arts i Cultura de la ACT s’hi poden adherir empreses i entitats que ofereixen serveis i activitats culturals adreçades al turista. L’agència ha previst que en determinades condicions és necessari pertànyer a una xarxa territorial i temàtica de cultura i turisme. En aquest sentit, la XATIC és el referent en turisme industrial.

 

Els objectius del projecte de la ACT són agrupar els municipis sota uns programes que facilitin el seu posicionament i la seva promoció com a destinacions turístiques a nivell nacional i internacional; preservant i promovent el patrimoni històric, arquitectònic, tradicional i paisatgístic. Tot això, amb la meta d’impulsar el turisme com a eina de desenvolupament, diversificació econòmica i garantia de futur per als pobles i les ciutats.

 

Creiem que aquesta adhesió representa un benefici mutu per a la XATIC i pel Turisme Industrial i Cultural del nostre país. Reforçarem així la promoció i arribarem a més públic... En definitiva, col·laborarem en la difusió de la Cultura i el Turisme Industrial, que formen part del nostre Patrimoni.