XATIC Xarxa de turisme industrial de Catalunya
Marca Catalunya

Indústria Viva dóna la benvinguda al Celler Masroig

El celler tarragoní que ens obre les seves portes perquè aprenguem entendre el vi

22/06/2016 | General

Aquest mes tenim una nova incorporació: el Celler Masroig. Un celler tarragoní que ens obre les seves portes perquè aprenguem entendre el vi com un element imprescindible en el nostre dia a dia. Amb un recorregut per la cultura de l’esforç que ha seguit el celler durant generacions, Masroig és el maridatge perfecte entre el paisatge, l’economia i la tradició.

Durant visita, el Celler Masroig us desvetllarà els seus secrets a través d’una experiència molt emocionant. Tanmateix podreu descobrir la seva manera de fer i tots els seus productes. A què espereu per visitar-los? A més, per ser del Club XATIC tindreu un 2x1 en la visita!

El Celler Masroig s’ha incorporat a Indústria Viva, un programa desenvolupat per la XATIC que vol apropar el turisme industrial al públic familiar, estudiants, escoles i professionals. Més de 20 empreses catalans i alguns centres de recerca i d’innovació tecnològica obren les seves portes perquè tothom pugui visitar les seves instal·lacions i conèixer els processos de producció alhora que viuen experiències diverses i molt enriquidores.

Deu anys després de la seva creació, la XATIC agrupa 29 municipis catalans amb equipaments que permeten conèixer a fons la revolució industrial del nostre país, i amb ella, la transformació del territori i de la societat de la Catalunya contemporània. Actualment ja té gairebé1,5 milions de visitants anuals, més de 5.700 socis del Club XATIC i organitza més de 2.000 activitats cada any.