XATIC Xarxa de turisme industrial de Catalunya
Marca Catalunya

I si anem una mica més enllà?

Perquè fer coses interessants, ens fa més interessants.

Abril 2014 | General

Com ja sabeu, a la XATIC agrupem l’oferta de turisme industrial més àmplia de Catalunya: hi podeu trobar museus, centres d’interpretació, mines, molins i antics espais de producció arreu del territori.

La nostra oferta turística us permet explorar una Catalunya diferent, amb activitats per a tota la família: recórrer les galeries d’una mina de carbó o d’una muntanya de sal, contemplar el modernisme d’una antiga colònia tèxtil, viure en primera persona el procés d’elaboració del cava o visitar un antic molí on es fabricava paper.

Vuit anys després de la nostra fundació, som més de 25 municipis catalans i al llarg d’aquest temps hem impulsat programes com Indústria Viva, que té com a objectiu apropar les empreses catalanes al públic; el programa de Recursos Associats, mitjançant el qual altres centres i museus s’incorporen a la nostra oferta; o el Club XATIC, que ofereix avantatges i promocions als més de 3.000 socis que actualment en formen part. 

En aquesta fase de rellançament, estrenem nova imatge reflecteix els elements més representatius del turisme i del patrimoni industrial. Hem creat un nou lloc web, més intuïtiu i visual, que permet accedir fàcilment a la informació dels equipaments, elements i activitats que oferim. Ens trobareu també a les xarxes socials: a Facebook , Twitter i, en breu, també a Instagram.

Us animem a explorar el nou web i a seguir-nos a la xarxes per tenir notícia puntual de tot el que us ofereix el turisme industrial de Catalunya.  

Perquè fer coses interessants, ens fa més interessants.

- Imatge WEB Xatic -
- Imatge WEB Xatic -