XATIC Xarxa de turisme industrial de Catalunya
Marca Catalunya

ET CONVIDEM A UNA ESCAPADA MODERNISTA DE CINE!

Aquest any, amb motiu de la Fira Modernista de Terrassa, que té com a fil conductor el cinema us hem preparat una escapada molt especial amb dos visites exclusives i un temptador dinar pels membres del Club XATIC.

25/04/2019 | General

Començarem per una visita guiada al Parc Audiovisual de Catalunya, un dels centres de producció audiovisuals referents d’Europa. Durant el recorregut, i sempre en funció de la seva ocupació, podrem conèixer de primera ma els platós, decorats i serveis auxiliars, on s’han rodat importants pel·lícules i espots publicitaris, i els espais del clúster d’empreses del sector. Una interessant manera de poder conèixer el dia a dia d’un gran centre de producció audiovisual. 

A continuació, ens traslladarem a la Sala Muncunill de Terrassa on realitzarem una visita guiada a l' exposició "Modernisme: el naixement del cinema" organitzada per la Fundació Aula de Cine Col·lecció Josep M. Queraltó. Una exposició sobre els inicis tècnics del cinema que acosta al públic una part d’aquest món suggerent de ginys i objectes decisius en el naixement del setè art, autèntiques joies que formen part de la Col·lecció Josep M. Queraltó, una de les col·leccions privades de cinema i audiovisual més importants d’Europa.

Finalment, a les 14.15 hores es realitza el dinar en el restaurant La Terrassa del Museu on gaudirem d'un Menú modernista creat especialment per l'ocasió.

 

Programa modernista de cine:

10.30h.       Visita Parc Audiovisual (90 min)

                   Carretera, BV-1274, Km1, 08225 Terrassa, Barcelona (1)

 

13h              Visita exposició Modernisme: “El naixement del cinema" (45 min.) (2)

                    Sala Muncunill - Plaça de Didó, 3, Terrassa

 

14.15h        Dinar al restaurant La Terrassa del Museu.

                   (mNACTEC) Rambla d' Egara, 270 Terrassa

 

 

OFERTA CLUB XATIC:

  • Visita Parc Audiovisual + exposició + dinar modernista per només 35€
  • Menors de 12 anys: 18 €

 

 

Inscriviu-vos aquí: https://www.inscriu.me/ca/escapada-modernista-de-cine

Per a qualsevol aclariment podeu escriure’ns a: zelig@zeligcom.com

 

Notes:

(1) Aquesta visita no es recomanable per menors de 14 anys

(2) Recomanació de Pàrquings:

  • Facil Pk, Els Parquings del c. Sant Leopold, 33, i pl Lluís Companys oferten pel cap de setmana de la Fira una tarifa plana de 5€ tot el dia o 3€ per 4 hores.
  • SABA, oferta 3€ per 4 h. Pàrquing del Raval de Montserrat accés per c. Grannius – Goleta, i Pàrquing Pl. Vella accés des de c. Major/ Forn, Pàrquing Passeig Comte d'Ègara.