XATIC Xarxa de turisme industrial de Catalunya
Marca Catalunya

Estiu en família amb la XATIC

17/07/2017 | General

L'estiu és el moment perfecte per gaudir del temps lliure amb els més petits de casa. Des de la XATIC us proposem algunes activitats per realitzar aquests dies perquè pugueu passar unes vacances diferents en família.

 

Visita a la Presa de la Baells

A la localitat de Cercs, a la comarca del Berguedà, podeu visitar una de les infraestructures hidràuliques més importants del país, la Presa de la Baells, envoltada d'un paisatge natural espectacular.

Hi podeu anar cada dimecres de juliol i agost i la duració aproximada és d'una hora i mitja.

Més informació

 

Taller d'espelmes

Si us agraden les manualitats, aquesta activitat és per a vosaltres. A Alcover, a l'Alt Camp, podeu realitzar un taller d'espelmes on cada participant es podrà endur la seva petita obra d'art a casa.

Més informació

 

Passejada pels Jardins Artigas

A La Poble de Lillet teniu l'oportunitat de visitar una de les obres de l'arquitecte Antoni Gaudí envoltats de naturalesa. Fonts, bancs, baranes i ponts es fusionen en perfecte harmonia amb l'entorn. Una proposta refrescant a vores del Llobregat per aquests dies de calor per conèixer des d'una altra perspectiva la història de les mines de carbó del Catllaràs i la centenària fàbrica de ciment Asland. 

Més informació

 

Cava, xocolata i bicicleta elèctrica entre vinyes

Una combinació perfecta per gustos de grans i petits. A Sant Sadurní d'Anoia podeu passejar-vos per les vinyes en bicicleta elèctrica i, a més, al Centre d'Investigació del Cava tindreu també l'oportunitat de tastar diversos caves Vilarnau. Però no ens oblidem de l'altra part de la família, i és que a l'Espai Xocolata Simón Coll també podreu realitzar un tast de xocolata

Més informació

 

Museu del tren miniatura

A Igualada, us recomanem la visita del Museu del tren miniatura - Railhome BCN. En un espai de més de 500m2 trobareu maquetes amb 15 anys d'elaboració que faran les delícies dels més petits. Viureu de primera mà la història del tren, comprovant com ha anat evolucionant al llarg del temps. 

Més informació 

 

Aquestes i moltes més activitats les trobareu disponibles a la pàgina web de XATIC. 

Us animem a viure noves experiències en família aquest estiu!