XATIC Xarxa de turisme industrial de Catalunya
Marca Catalunya

Estem preparats pel vehicle elèctric?

20/03/2018 | General

Arriben canvis en la nostra manera de viatjar i de moure’ns en el nostre dia a dia. Estem preparats per al vehicle elèctric?

Del 19 al 21 d’abril se celebrarà al mNACTEC (Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya) el congrés Som Elèctrics!, dedicat al vehicle elèctric.

Aquest congrés pretén ser un espai de divulgació i reflexió sobre nous models, tecnologies i experiències al voltant d’aquesta nova tipologia de vehicle.

L’augment de la contaminació i el consegüent canvi climàtic ha ocasionat que durant els darrers anys les ciutats estiguin evolucionant cap a un nou model més sostenible, més humà i intel·ligent, on els canvis en la mobilitat són un factor clau.

És per això que cada cop és més potent l’aposta pels vehicles elèctrics, des dels cotxes i bicicletes per a usos privats, fins als transports públics.

El congrés Som Elèctrics! s’estructurarà al voltant de quatre blocs temàtics: salut i societat, societat i mobilitat, tecnologia i empresa i connectivitat i societat.

Dins d’aquestes temàtiques es tractarà l’impacte de la contaminació atmosfèrica sobre la salut, el car sharing i moto sharing i el paper de les apps, els canvis en la indústria de l’automoció amb el vehicle elèctric i el nou model de societat connectada.

Durant el congrés s’exposaran vehicles, motocicletes i bicicletes elèctriques i, a més, el mNACTEC oferirà aquells dies una exposició sobre contaminació i l’evolució del vehicle elèctric.

Per a més informació sobre el congrés feu clic aquí.