XATIC Xarxa de turisme industrial de Catalunya
Marca Catalunya

El Museu Agbar de les Aigües celebra el Dia Mundial de l’Aigua!

22/02/2017 | General

 

El Museu Agbar ha organitzat un seguit d’activitats per celebrar el Dia Mundial de l’Aigua, que es celebrarà el 22 de març. Amb motiu d’aquesta data, el Museu obrirà les seves portes de bat a bat del dia 18 al 26 del mateix mes.

Així mateix, per celebrar-ho d’una manera més especial, ha organitzat una sèrie d’experiments i dinàmiques per gaudir en família, amb l’objectiu de conèixer les funcions de la Central Cornellà en el cicle integral de l’aigua. Es tracta d’esbrinar el camí de l’aigua abans i després de l’aixeta.

Aquesta visita serà completament diferent a les habituals, ja que comptarà amb educadors que dinamitzaran el recorregut, el qual passarà per 5 punts diferents. Una activitat que estarà acompanyada de jocs i experiments pels més petits de la casa. Una jornada recomanada per nens i nenes d’entre 6 i 12 anys, que es durà a terme el diumenge 26 d’11h a 14h.

A més, com cada diumenge, es realitzarà la visita comentada al patrimoni a les 11h en castellà i a les 12h en català. A les 13h es durà a terme la posada en marxa de la màquina de vapor.

Per últim, us recomanem que estigueu atents a les xarxes socials del Museu Agbar, ja que hem escoltat que hi haurà sorpreses...