XATIC Xarxa de turisme industrial de Catalunya
Marca Catalunya

El CIC Fassina i Simon Coll Xocolaters comparteixen el premi Ali Bei de Turisme!

15/06/2017 | General

 L’Associació Catalana de Periodistes i Escriptors d’Economia i Turisme (ACPETUR), en col·laboració amb EDUCATUR, han atorgat al CIC Fassina i a Simon Coll Xocolater el Premi Ali Bei de Turisme en el marc de la XXII Nit del turisme de Catalunya.

L’equip de Turisme de Sant Sadurní d’Anoia, en representació del Centre d’Interpretació del Cava i acompanyat per l’alcaldessa de Sant Sadurní, Maria Rosell, i pel regidor de Turisme, Josep Subirana, han recollit el premi al Millor Producte Turístic als Premis Ali Bei.

Aquest premi suposa un reconeixement a la bona feina del CIC Fassina (que va obrir el 2011) i  de l’Espai Xocolata (en funcionament des del 2013). A més, els dos equipaments, que formen part del programa Indústria Viva de la XATIC, ofereixen conjuntament des de 2014, un tipus d’oferta que ha estat pionera dintre del municipi i la comarca.

Encara no t’has deixat emportar per l’experiència del maridatge entre el cava i la xocolata? Informa’t aquí i no t’ho perdis!: http://www.xatic.cat/ca/activitats/experiencies/cic-fassina-i-espai-xocolata-simon-coll/97/0/531