XATIC Xarxa de turisme industrial de Catalunya
Marca Catalunya

Descobriu l’escape room de El secret de la Fassina!

11 de febrer del 2020 | General

 Descobreix els inicis de la indústria del cava, descobreix El secret de la Fassina! Un antic propietari de la fàbrica dels Mir va amagar un document a les seves instal·lacions perquè ningú descobrís el gran engany de la família, que hagués pogut canviar la història. Ho descobrireu vosaltres?

Un escape room que us endinsarà a l’antiga destil·leria de la Fassina de Can Guineu, actual Centre d’Interpretació del Cava, a Sant Sadurní d’Anoia. Construïda l’any 1814, l’actual CIC Fassina ofereix 1.200 metres quadrats de recorregut pel món del cava, des dels orígens, la història, el procés d’elaboració, fins a la seva cultura, l’art de viure i l’esperit de celebració.

Després de l’escape room, et proposem un recorregut guiat pels espais de la porxada, la nau principal, el celler i la cava de l’antiga Fassina de can Guineu. Tot això acompanyat de pantalles tàctils per descobrir la història, el patrimoni arquitectònic i la influència del cava a la vila; un joc de realitat augmentada sobre el cicle vital de la fil·loxera, i una projecció 3D, titulada El Cava, Fruit d’un Sentiment.

També trobaràs la Sala de la Festa de la Fil·loxera amb les figures i bestiari que hi intervé, i la baixada a l’antic celler de la Fassina de Can Guineu per veure un audiovisual de gran format sobre el món del cava.

Per finalitzar, el CIC Fassina us convidarà a una degustació d’un cava local, acompanyat d’un snack elaborat també a la vila.

Tota la informació a http://bit.ly/38cVje9