XATIC Xarxa de turisme industrial de Catalunya
Marca Catalunya

Descobreix tot un món al Parc Audiovisual de Catalunya

Construït al voltant de l’Antic Hospital del Tòrax i als peus del Parc Natural Sant Llorenç del Munt, el centre està distribuït en un espai de més de 50.000 m2.

13/06/2019 | General

Ocupant part de l'espai de l’Antic Hospital del Tòrax i als peus del Parc Natural Sant Llorenç del Munt, el centre està distribuït en un espai de més de 50.000 m2. Compten amb 4 platós, serveis auxiliars a la producció, backlots, magatzems, espais de celebracions, jardins i zones de descans.

Al centre de producció alberguen també un Clúster amb més de 40 empreses del sector audiovisual, innovació i mèdia que representen una bona part del motor empresarial local.

Els últims anys, el Parc ha esdevingut un dels estudis de referència de la indústria nacional i internacional al sud d’Europa i un espai escollit per professionals de molts àmbits. Aquí conviuen totes les condicions que permeten als professionals del sector fer de les idees grans projectes audiovisuals i reeixides iniciatives empresarials.

 

Visita a les instal•lacions

A la visita al Parc Audiovisual de Catalunya es dóna a conèixer de primera mà la transformació dels terrenys de la finca de l’antic Hospital del Tòrax convertits ara en un dels centres de producció audiovisuals referents d’Europa. La visita a les instal•lacions del Parc inclou els espais d’activitats temporals (platós i serveis auxiliars per a rodatges) i els espais del clúster d’empreses del sector (empreses de comunicació, noves tecnologies i serveis) i, d’aquesta manera, poder conèixer el dia a dia d’un centre de producció audiovisual.

En funció de la seva ocupació, es visitaran els platós on s’han rodat pel•lícules i espots publicitaris amb les estrelles de cinema de gran renom nacional i internacional.

Possibilitat d'efectuar la visita.  Consultar disponibilitat i preu per correu electrònic a info@parcaudiovisual.com o per la pàgina web: https://www.parcaudiovisual.cat/