XATIC Xarxa de turisme industrial de Catalunya
Marca Catalunya

Creactiva't al Museu!

13/03/2018 | General

El diumenge passat, el Museu de Pell d’Igualada va inaugurar el programa Creactiva’t al Museu, una iniciativa que pretén posar en valor l’experiència de crear i d’aprendre gaudint en família, al mateix temps que es posa de rellevància la importància de la cultura local.

Les activitats estan previstes durant tot l’any i abastaran diverses temàtiques, des de la creació plàstica i artística, fins a la ciència, tecnologia i història de la fàbrica.

El programa d’activitats va començar l’11 de març amb un taller de fotografies solars per a tota la família, i està previst realitzar nou propostes més, entre les quals s’inclouen: tallers de fotografia, disseny, tecnologia i creació artística, contacontes i visita performativa i activitat al rocòdrom Ingravita.

La iniciativa s’ha pogut dur a terme gràcies a la col·laboració de diverses entitats i institucions: el Departament de Cultura de l’Ajuntament d’Igualada, l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps, Moixiganguers d’Igualada, Ingravita, l’Adoberia Bella, el Museu-Molí Paperer de Capellades, la Comissió Cavalcada de Reis d’Igualada i la Diputació de Barcelona.