XATIC Xarxa de turisme industrial de Catalunya
Marca Catalunya

Com podem reinventar el patrimoni industrial?

23/05/2018 | General

Fins al 24 de juny, el Museu de la Pell d’Igualada ofereix la mostra “Espais recobrats”, després de visitar també el Museu Agbar de les Aigües i el mNACTEC.

Catalunya disposa d’un extens patrimoni industrial, lligat a la seva història i evolució, que ens permet conèixer la transformació de la seva societat i alhora, també del paisatge.

A l’exposició “Espais recobrats” es posa de manifest tot aquest llegat industrial del territori català, així com el seu valor artístic, històric i paisatgístic.  

Per altra banda, demostra també la necessitat de protegir aquests espais i les múltiples possibilitats que ofereixen per donar-los nous usos, transformant antigues fàbriques en museus, centres d’interpretació, centres de cultura o inclús, de moda.

L’exposició “Espais recobrats” és una prova fotogràfica d’aquesta transformació. Teniu l’oportunitat de visitar la mostra fins el 24 de juny i, a més, en aquesta ocasió, podreu gaudir de l’ampliació de l’exposició amb les fotografies inèdites de Teresa Llordés.

Més informació aquí