XATIC Xarxa de turisme industrial de Catalunya
Marca Catalunya

Arriba la recta final de l’Any Internacional de la Llum a la XATIC

El Museu de les Mines de Cercs conclou la celebració amb l’espectacle "A mitja claror" i activitats per a tota la família

25/11/2015 | General

Amb motiu de l’Any Internacional de la Llum, la Xarxa de Turisme Industrial de Catalunya (XATIC) ha volgut retre homenatge a la llum i a les tecnologies que es basen en aquesta i ha preparat durant els mesos d'octubre i novembre una interessant agenda d'actes a cinc dels seus equipaments.

Aquesta setmana, Cercs serà l’espai que posi el punt i final a la celebració de l’Any Internacional de la Llum. El Museu de les Mines acollirà diumenge 29 de novembre, a les 12 h i a les 13:30 h, la proposta teatral A mitja claror del “Col·lectiu dels Silencis”. L’obra, basada en la llum i la foscor, comptarà amb la participació del públic en un recorregut pels sentits en el marc d’aquest edifici industrial.

A més, el museu ha organitzat altres activitats complementàries per al públic familiar. La primera, un taller d’eficiència energètica en l’ús domèstic que tindrà lloc dissabte 28 de novembre, a les 11 h i a les 12:30 h; i la segona, la visita a la presa de la Baells el diumenge 29 de novembre, a les 11 h i a les 12:30 h. Per aquesta última activitat i per l’espectacle A mitja claror cal inscripció prèvia al 93 824 03 36.

Recordeu que dilluns 30 de novembre també finalitza el concurs a Instagram. Per participar heu de fer una fotografia de com la llum il·lumina el nostre patrimoni industrial i compartir-la amb #anydelallumXATIC. La imatge que obtingui més “likes” guanyarà una nit d’hotel per a dues persones a l'Hotel Class Valls i una visita amb degustació a un celler de la DO de la zona. Podeu ampliar aquesta informació en el següent enllaç.