XATIC Xarxa de turisme industrial de Catalunya
Marca Catalunya

A la XATIC volem ampliar els nostres membres a FITUR!

19/01/2017 | General

El vicepresident de la XATIC i regidor de l’Ajuntament de Terrassa, Amadeu Aguado, juntament amb els representants de la direcció tècnica, han viatjat a Madrid per assistir a la Fira Internacional del Turisme (FITUR), que es celebra del dia 18 al 22 de gener.

A la fotografia podem veure a l’alcalde de Sitges i diputat de turisme de la DIBA, Miquel Forns Fusté, i a la Regidora de Sitges, Aurora Carbonell i Abella. Aquesta ha estat una de les trobades de la Xarxa a FITUR, després de reunir-se amb l’Alcalde de Reus, Carles Pellicer, i la Regidora de Cultura, Montserrat Caelles.

Aprofitant l’estada a FITUR, el vicepresidents i els diferents representants tècnics, duran a terme un seguit de reunions de caire institucional amb ajuntaments i consells comarcals de Catalunya. A més, es preveuen reunions a nivell tècnic amb agències de viatges, internacionals i espanyoles, amb l’objectiu de donar major visibilitat al patrimoni de Catalunya i les opcions de turisme industrials.

Pel que fa a Indústria Viva, es realitzaran trobades amb importants empreses amb la finalitat d’ampliar aquest programa.

Finalment, s’organitzaran trobades amb bloggers especialitzats en l’àmbit del turisme per tal d’intercanviar percepcions i enriquir-se amb l’intercanvi de diferents propostes.

En l’edició 2016, FITUR va batre el rècord de participació amb 9.605 empreses expositores de 164 països i regions, 124.659 participants professionals i 107.213 visitants de públic no professional. A més, la presència de 7.184 periodistes també evidencia l’expectació que genera aquest esdeveniment.