XATIC Xarxa de turisme industrial de Catalunya
Marca Catalunya

A Indústria Viva som tres més!

Les empreses Simon Coll Xocolaters, Olis Migjorn i Caganer.com s’han incorporat al programa Indústria Viva

15/07/2015 | General

A dia d’avui, 23 empreses s’han adherit a al programa Indústria Viva per apropar les companyies catalanes al públic general, fent possible visitar les seves instal·lacions, conèixer en directe els processos de fabricació dels seus productes i entendre la seva rellevància en l’economia i la societat catalana. Aquestes són les noves incorporacions i ens fa molta il·lusió donar-les a conèixer!

 
Simon Coll Xocolaters, a Sant Sadurní d’Anoia, és una empresa de producció de xocolata que funciona des del 1840. Fan visites guiades on els assistents poden aprendre l’origen de la xocolata, com es treballa, palpar les pinyes i les faves de cacau... Per acabar la visita, Simon Coll Xocolaters ofereix un tast de xocolata en el qual es tasten alguns dels seus productes i s’aprèn com s’ha de menjar la xocolata!
 
Olis Migjorn, a Navàs, és una empresa agropecuària amb un projecte d’oliveres situat a la comarca del Bages. Aposten per la qualitat del seu producte a través de l’agricultura ecològica, de sistemes de recol·lecció respectuosos amb el medi i de processos d’extracció de l’oli que permeten conservar al màxim la seva essència. A més, ha recuperat el cultiu de l’oliva corbella, autòctona del Bages. Com a Simon Coll Xocolaters, durant la visita a Olis Migjorn es fa un tast de diferents olis!
 
Caganer.com és una empresa de Torroella de Montgrí que produeix la tradicional figureta del pessebre de Nadal. Durant la visita es pot veure el procés de fabricació de les peces nadalenques, ja conegudes a nivell internacional. Per acabar, Caganer.com ofereix als visitants que pintin un caganer personalitzat.