XATIC Xarxa de turisme industrial de Catalunya
Marca Catalunya

Torre de Guaita de Sant Sebastià (Palafrugell)

Construcció

En el Conjunt Monumental de Sant Sebastià de la Guarda podeu gaudir d’un jaciment ibèric (segles VI a I aC) recentment consolidat i senyalitzat, una torre de guaita del segle XV (Bé Cultural d’Interès Nacional), una ermita i hostatgeria del segle XVIII i un far del segle XIX.

Tot al cim d’una muntanya amb penya-segats, a uns 180 metres sobre el nivell mar, i des d’on es poden fer diverses excursions pel massís, seguint el sender de gran recorregut del Mediterrani.

Us recomanem l’experiència de pujar a la torre de guaita, una construcció defensiva per vigilar la zona costanera i protegir-la de possibles invasions corsàries i pirates, que conserva molts dels elements originals.

Per complementar la visita al conjunt, oferim exposicions durant l’estiu d’artistes vinculats amb el paisatgisme i la interpretació del territori. Les obres es mostraran a les dues plantes de la Torre de Guaita, en el recorregut que s’ha de fer per pujar al terrat, el punt més alt de la muntanya.

Un cop a dalt podreu contemplar, entre els merlets que la coronen, una de les millors vistes de la Costa Brava.

AVANTATGES CLUB XATIC

2x1

COM ARRIBAR-HI:

Autopista AP-7 Sortida 9 Maçanet, Santa Coloma, Lloret, Sant Feliu de Guíxols, direcció Sant Feliu de Guíxols Carretera C-35, en direcció a Sant Feliu de Guíxols Carretera C-31 en direcció Palamós, sortida 331 Platjes, Mont-ras, Palafrugell -Sud Direcció GIV-6544

 
Carrer de l'Uruguai, 87
17211 Palafrugell
972307825
1€

Juliol i Agost:
Dilluns a diumenge: 10-13.30h i 17-20.30h

Setmana Santa
Dimarts a dissabte: 10-13h i 16-19h
Diumenges i festius: 10-14h


Diumenge a la tarda i Dilluns tancat

Resta de l’any: Horaris a concertar amb reserva prèvia.